Kyuuketsuki to Boku

Mihara Mitsuzaku termékeny mangaka, már ha épp a One-Shotok terjedelmét tekintjük a munkásságába, és valljuk be, ötletes, fordulatos, nem ritkán horror elemekkel fűszerezett történetei teszi különlegessé műveit. No meg a hátterek. Nagyon szeretem, hogy nem egyszínű, (többnyire a shoujo mangákba figyelhető meg, hogy a háttereket virágmotívumokkal egészítik ki), hanem leginkább a manga hangulatához illeszt különféle háttérszíneket, melyek önmagukba is feldobják az olvasás hangulatát.

Vonalvezetése, és mindig a történethez formált karakterei hűen szimbolizálják a mű képi arculatát. Gothic Lolita Bible -ben megjelnő kis fejezetei tökéletes összhangban állnak a magazinnal, hiszen a Goth, horror, fantasy-val rendelkező újság nemcsak az aktuális japán divatot, de a mangakedvelőknek is nyújt érdekességet.

Így vált, szerintem, Miharu a Gothic Lolita Bible kedvelt mangakájává, hiszen kb. 5 mű jelent meg a magazin hasábjaiban. ^^

A története ismét különleges, figyelemre méltó: Két személy egymást kényezteti. No de miként? És miben áll megállapodásuk?

Kyuuketsuki to Boku
~×~Vége~×~

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése