Karin

Milyen egy vámpír lány élete? Milyen, ha szerelmes lesz? Milyen, ha a családjában õ a fekete bárány? Az biztos, hogy nem egyszerû az élete.

Karin, a fiatal vámpírlány életének egy részét kísérhetjük végig a történetben. Nem volt könnyû az élete sose, hiszen kirí a családjából. Bátyja szoknyapecér, húga csendes és sejtelmes, anyukája a család vezetõje és nagy véri ínyenc (, mindig boros pohárból szürcsölgeti a nedût), még az apa a legemberibb, kissé bohókás jellem, talán õ áll legközelebb Karinhoz, stílusilag. És van még valaki, Boogie-kun, a baltás, saját személyiséggel rendelkezõ báb. Mindenki a családban, Karin is, valamilyen különleges jellemvonásra hangolódott. Vagyis nem isszák akárkinek a vérét. Ha figyelitek a karakterek személyiségét, akkor könnyen tudok párhuzamot vonni az általuk "kiszívott" tulajdonságokkal.
Szóval az ellentét adott, a lány családja komor hangulatú, õ meg egy kissé szétszórt és érzelmes, aki még, vámpír létére, vértermeléssel, pontosabban orrvérzéssel küszködik.
Karin reggel egyedül kel, mert hát csak õ bírja a napfényt, mindig tükörtojást eszik és lekváros pirítóst. De élete megváltozik, mikor megjelenik egy új fiú, Kenta, az osztályában. Megjötte felerõsíti a vérzését. És hogy miért vérzik inkább, ahelyett, hogy vért szívna tõle? Hát, talán mert szerelmes?!
Egy biztos, a vámpír-ember kapcsolat nem valami egyszerû. Fõleg akkor válik még kacifántosabbá a történet, amikor megjelenik egy újabb fiú az osztályban, aki rögtön lecsap Karinra. Nagyon szórakoztató, amolyan szépfiú, akiért az osztály összes nõi tagja odavan, csakhogy ott hibázik a dolog, hogy õ meg egy vámpírvadász.
Aztán, hogy még tovább bonyolódjanak a szállak, megjelenik a nagymama... Aki nagyon hasonlít Karinra (, szerintem nem), és nem valami jó kapcsolatban van a menyével.

Letöltés:(külön felirattal)

1.rész + felirat
2.rész + felirat
5.rész + felirat
6.rész + felirat
7.rész + felirat
8.rész + felirat
9.rész + felirat
10.rész + felirat
11.rész + felirat
12.rész + felirat
13.rész + felirat

(megj.: lejátszáshoz ajánlt program: Media Player Classic, a filmet és a feliratot tedd ugyanabba a mappába, akkor a video megnyitásakor automatikusan betölti hozzá a feliratot is)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése