Rosario+vampire capu1

Történetünk főhőse Aono Tsukune, aki nem éppen egy mintatanuló, ezért nem is veszik fel egyik középiskolába sem. Ezért aztán szerencsétlenségére egy nem mindennapi gimnáziumban, a Youkai Akadémián találja magát, amelyről egy szórólapon értesült az apja (mellesleg elég részeg volt, miközben találta a prospektust). Azonban ez egy nem mindennapi iskola, ugyanis ide Youkai-ok, vagyis démonok járnak, ez a suli direkt a természetfeletti lények számára lett létrehozva, hogy később majd be tudjanak illeszkedni az emberi társadalomba, ezért emberi alakban kell maradniuk. Ezt a sulit elvileg egy ember sem találhatja meg, ha mégis, akkor azt megölik.
Tsukune megpróbál beilleszkedni a többiek közé, de ember lévén ez elég nehézkesen megy neki. Azonban az iskolába érkezése előtt megismerkedik egy gyönyörű és aranyos lánnyal, Akayashi Moka-val...


Mivel nem tudom mi lehet a baj a 11. és 13. rész videójával, Lexa meg magamra hagyott... ideiglenesen ezt tudtam kitalálni :S ... 11. és a 13.

(megj.: lejátszáshoz ajánlt program: Media Player Classic, a filmet és a feliratot tedd ugyanabba a mappába, akkor a video megnyitásakor automatikusan betölti hozzá a feliratot is)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése