D, a vámpírvadász

Adatok:

Nyelv: magyar szinkron
Rendezők: Yoshiaki Kawajiri, Jack Fletcher
Gyártó stúdió: Vampire Hunter D Prod. Committee
Forgalmazza: Navigátor Film Kft.
Megjelenés dátuma: 2008. október 10 
Hossz: 103 perc
Műfaj: Rajz-animáció, akció, kaland, horror, thriller, szerelem

Ismertető:
D, a dunpeal (félig ember félig vámpír) afféle magányos farkas, kóbor lovagként vándorol a világban. D számomra szimpatikus karakter, bár nem az a kedves, beszédes jellem (olyan csendes megfigyelő, megfontolt és cselekvő, mint Haji a Blood+-ból). Jelleme arrogáns, de ez betudható az emberek általi folyamatos ellenszenvnek. Foglalkozása fejvadász féle, pénzért bármit elvállal, nem válogat.Így is indul a történetünk, hogy elvállal egy egy egyszerűnek tűnő küldetést, persze nem ingyen. A megbízó - révén, hogy ember - nem bízik meg 100%-ben D-ben, ezért felfogad még egy emberekből álló fejvadász csapatot, a Marcus testvéreket.A feladat, hogy visszahozzák elrabolt lányát Charlott-ot, akit nem is akárki rabolt el, hanem a nagy hatalmú Meier Link, vagy ha már túl késő lenne, akkor végezzenek a lánnyal. Megkezdődik az őrült hajsza, ami nem csak üldözöttek számára tartogat szörnyű veszélyeket, hiszen senki sem tudja, hogy milyen csapda várja őket az út végén.

A film hangulata bámulatos, a zenei aláfestés passzol a filmhez, a grafikák kidolgozottak és művésziek, a történet az apró részletekig kidolgozott, fántáziadús akciójelenetek, páratlan látvány, illetve gótikus horror- és romantikus elemek teszik a filmet színessé és igazán izgalmassá.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Filmet.^^
Letöltés:
006
(A filmet HJsplittel daraboltam szét, ugyanezzel a progival össze is tudjátok illenszteni. A progit immáron az oldalunkról is letölthetitek. ) Jó szórakozást!^^

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése