HJsplit

Használati utasítás:

A hjsplit.zip fájlt kicsomagoljátok, nem kell telepíteni a gépre, kicsomagolás után máris használható. Katt a progira (fekete pipa). Ezután bejön egy ablak, ott katt a Join-ra. Bejön egy újabb ablak, itt majd az Input File-re katt. Itt megkeresitek azt a mappát, ahová letöltöttétek az összes darabját a filmnek (001-0... az összes darab kell hozzá), de ilyenkor csak a 001-et hozza be, katt rá. Az Output File-nál ha úgy hagyjátok, akkor ugyanoda fogja az összeillesztett videót lementeni, ahol a "darabkái" vannak. És végül katt a Start -ra. Végig fut 0-100%-ig és már kész is. Értelem szerűen bezárjátok a progit. Ezek után már nyugodtan törölhetitek a darabkákat a gépről, nem kell foglalni a helyet. ^^
Szerintem nem bonyolult használni, de ha valakinek nem világos teljesen a használati utasítás minden része, nyugodtan kérdezzen rá, és mi nagyon szívesen válaszolunk rá, és segítünk. :)

2 hozzászólás:

Lexa-chan írta...

Angyalkám ez a cucc tényleg jó! És ami a legjobb: Linuxon is fut wine alatt szóval én is tudom használni! Most boldog vagyok, de nagyon! Köszike, hogy feltetted :)

Beszy írta...

Nagyon szívesen bogaram! :D Örülök, hogy örülsz, és hogy végre én is tudok neked vmi progit adni. ^^

Megjegyzés küldése