Hongryeon Janghwa

Lélegzetelállító pszicho-horror Dél-Koreából egy gyönyörű, de elátkozott testvérpárról, egy nagyon gonosznak látszó mostoháról, a félresikerült tóparti nyaralásról és kísértő szellemekről. Sötét és véres titkok mesteri, még Csehovnál is drámaibb előadásban!
Két nővér, Su-mi és Su-yeon elmegyógyintézetből térnek haza. Rögtön világossá válik, hogy valami nincs rendjén. Természetfeletti erők nehezítik a két lány beilleszkedését. Megözvegyült apjuk újranősült, mostohaanyjuk pedig féltékeny, félti családon belüli pozícióját. Valóban olyan rosszindulatú és torzlelkű, mint azt a nővérek sejtik? Vagy valami sötétebb erő munkálkodik a családi fészekben? Kim Jee-woon remekül kiaknázza a helyszínül szolgáló családi ház atmoszféráját, az elegáns, baljós villában a berendezés minden darabjára sötét árnyak borulnak, és szörnyű titkokat sejtetnek. Ez mégsem csupán egy egyszerű kísértethistória. Az összetett, izgalmas alkotás komoly figyelmet kíván a néző részéről.

Letöltés:

3 hozzászólás:

Névtelen írta...

sziasztok, a part2-t fel tudnátok tölteni újra, köszi, b

Lexa-chan írta...

Előkerítem a filmet a föld alól is, és pótolom a hiányosságokat! Köszi, hogy szóltál:)

Lexa-chan írta...

Tekintettel arra, hogy a filmeket nem tömörítve, hanem eredetiben tartom, így az esetleges problémák elkerülése végett az egészet újracsomagoltam és újra is töltöttem. Most már elvileg minden partnak a helyén kell lennie :)

Megjegyzés küldése