Nana Live Action Movie

A film in medias res módon kezdődik. Egy koncerten találjuk magunkat, ahol a Black Stones nevű formáció játszik, melynek énekesnője Nana a kissé vad, 20 éves lány.
A következő snittben két évvel később találjuk magunkat egy Tokióba tartó vonaton. Egy vidéki lány, akit teljesen véletlenül szintén Nanának hívnak éppen ülőhelyet keres magának. A sors úgy hozza, hogy pont Osaki Nana mellett talál helyet magának. Komatsu Nana a barátjához tart Tokióba, hogy mellette lehessen, bár a fiú ezt nem igazán tartja jó ötletnek. Nana albérletkeresésbe fog...
Mikor már úgy tűnik, hogy megtalálta a tökéletes lakást, akad egy kis probléma, valaki már ki akarja venni. Nem az igazi lenne a sztori, ha a másik pályázó nem az énekesnő, Nana lenne. Furcsa javaslatra a két lány, habár egymás szöges ellentéteinek tűnnek mégis közösen bérlik ki a lakást. Az énekesnőt kezdetben zavarja lakótársa hihetetlen lelkesedése és naivitása, el is nevezi hát Hachinak. (A nana 7-et, hachi 8-at jelent, az előbbi lehet személynév, az utóbbit azonban inkább kutyákra használják.) Lassan igazi barátnőkké válnak, akik mindig törődnek a másikkal, együtt sírnak, nevetnek. Mindeközben Nana régi bandája a Black Stones is újjáéled, hogy felvegye a versenyt az új versenytárssal, a Trapnesttel.

Letöltés:

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése