Kuroshitsuji

Hát akkor szeretnék jelentkezni egy ujabb animeval ami nem más mint a "Fekete Komornyik"
A XIX. századi Anglia, a grófok, lordok kora.
Történetünk egy nemesi család legfiatalabb fejének kastélyában játszódik. Ez a család a Phantomhive nemesi dinasztia, amelynek egyetlen túlélője és a család vezetője, Ciel Phantomhive.
Két évvel ezelőtt a kastély leégett, ahol a Phantomhive házaspár lelte halálát. Egyetlen fiúk, Ciel, hosszú időre eltűnt, ám mikor visszatért, nem volt egyedül. Vele jött egy sármos fiatalember, aki a család új komornyikja lett. Ő Sebastian, akiről mindenki álmodik. A tökéletes komornyik, aki mindenhez ért, főz, mos, takarít, teljesíti ura kívánságát és jómodora is kivételes.
A Phantomhive családnak hatalmas játékgyártó, és mint később kiderül, édességgyártó cégük is van, ami országszerte elismert. Befolyásuk van a politikában és az angol királynő is kegyeibe fogadta őket.
Ez a család jelenti a királynő biztonságát. A háttérben minden olyan ügyet ők intéznek, ami a királynő szemét szúrja, és ahol a rendőrség már tehetetlen.
Annak ellenére, hogy Ciel nagyon fiatal, felelősségteljesen intézi ügyeit, és igazi mogorva felnőttként viselkedik oldalán Sebastiannal, aki nem egyszerű komornyik. Van benne valami nem evilági.^^
Ciel és Sebastian kapcsolatát homály fedi. Nem tudni, ki is Sebastian valójában, és hogy Ciel a tűz után miért tűnt el hónapokra. Mindenki azt hitte, hogy ő is odaveszett…
A történet folyamán különböző esetekkel találkozunk, amit a királynő bíz az ifjú Phantomhive grófra. Ilyen például a Sátán kutyájának esete, vagy Hasfelmetsző Jack-é, aki nem kis hírnévnek örvendett a 19. századi Angliában.
A történet sötét, démoni, mégis poénokkal fűszerezett, és nagyon érdekes......Szóval ne hagyjátok ki!!!!!!!

Letöltés:

1.rész part1, part2

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése