Death Note Live Action Movie 1.

Yagami Light jó tanuló, mi több, zseni a srác. Egy nap talál egy füzetet, amire szép nagy betűkkel rá van írva az, hogy DEATH NOTE. Ezzel a kis füzettel meg lehet ölni valakit úgy, hogy nem is érintkezünk vele a gyilkosság során, akképpen, hogy fondorlatos módon beleírjuk a delikvens nevét, de tudnunk is kell, hogy néz ki áldozatunk, mert e nélkül akármelyik névrokona is meghalhatna, de ez nem lehetséges. Ha nem adjuk meg a halálnemet, szívinfarktusban fog meghalni 40 másodperc múlva, de ha megadjuk, akkor további 6 perc 40 másodperc áll a rendelkezésünkre, hogy tovább ecsetelhessük, miképp essen meg a sajnálatos eset.
Miképp került ez a notesz a Földre? Úgy, hogy Ryuk halálisten leejtette a Földre, de visszavenni nem tudta, mivel már Lighthoz tartozik. Ez nem is zavarja a halálistent, mert szórakoztatónak találja Light tevékenykedését.
Yagami Light rendőr akar lenni, de nem igazán tetszik neki a rendőrség tehetetlensége a bűnözőkkel szemben, így nem is csoda, hogy kapva kap az alkalmon, hogy kicsit rendet tehessen először Japánban, aztán vérszemet kapva az egész világon. Indítékai világosak – ha már van egy ilyen okos kis füzetem, aminek segítségével, a Kira álnév mögé bújva kivégezhetem ezeket a felforgató elemeket, miért ne tegyem meg? Én vagyok a jófiú, hiszen az ellenséget irtom. De azért feltehető a kérdés- biztos ez a legtisztább útja a bűnüldözésnek? Hát persze hogy nem, de attól még eldöntheted, hogy kinek drukkolsz; Lightnak? Aki egyre idegbetegebb, és a végén már nem csak azt öli, aki „gonosz”, hanem azt is, aki valamilyen mód az útjában áll. Vagy L-nek? A szintén szuper intelligens nyomozónak, aki Light nyomában van, hogy leleplezze a kor legnagyobb hatással bíró tömeggyilkosát.

Letöltés:
(szinkronos)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése